Produkty v tejto kategórii
- Zmrzlin. základy za tepla
- Zmrzlin. základy za studena
- Základ pre semifreda
- Prípravky na šľahačku
- Ovocné pasty
- Pasty klasické a špeciálne
- Hot. výr. na ovocnú zmrzlinu
- Hot. výr. na klasickú zmrzlinu
- Soft-Ice
- Jogurtová zmrzlina
- Amarena Fabbri
- Variegata Fabbri
- Topingy
- Dekorácie Fabbri
- Sirupy do strojov RAINBOW
- Vylepšenia zmrzlinových základov
Výrobky pre zmrzlinárov - Zmrzlinové základy za tepla
Práškové výrobky, kotré slúžia na prípravu základu na smotanovú zmrzlinu. Zmrzline dodávajú krémovitosť a dobrú roztierateľnosť. Zmrzlina drží tvar vo vaničke a má vynikajúcu štruktúru.
Neutro - 10 CSpracovanie za tepla v pasterizátore. Dávkovanie 10 g na 1 liter mlieka alebo vody + cukor Balenie: 1 kg |
Nevepann 30 Chantilly aj studena. Dávkovanie 30 g na 1 liter mlieka + cukor Balenie: 2,5 kg |
Nevepann 50 CSpracovanie za tepla v pasterizátore. Dávkovanie 50 g na 1 liter mlieka alebo vody + cukor Balenie: 2,5 kg
|
Nevepann 50 CF
Spracovanie za tepla
aj studena. Dávkovanie 50 g na 1 liter mlieka + cukor Balenie: 2,5 kg |
g
|
|