Výrobky pre zmrzlinárov - Zmrzlinové základy za tepla


Práškové výrobky, kotré slúžia na prípravu základu na smotanovú zmrzlinu. Zmrzline dodávajú krémovitosť a dobrú roztierateľnosť. Zmrzlina drží tvar vo vaničke a má vynikajúcu štruktúru.




Neutro - 10 C
Spracovanie za tepla
v pasterizátore.
Dávkovanie 10 g na 1 liter
mlieka alebo vody + cukor

       Balenie: 1 kg
Nevepann 30 Chantilly
Spracovanie za tepla
aj studena.
Dávkovanie 30 g na 1 liter
mlieka + cukor

Balenie:
2,5 kg
Nevepann 50 C
Spracovanie za tepla
v pasterizátore.
Dávkovanie 50 g na 1 liter
mlieka alebo vody + cukor

Balenie: 2,5 kg
Nevepann 50 CF
Spracovanie za tepla
aj studena.
Dávkovanie 50 g na 1 liter
mlieka + cukor


Balenie:
2,5 kg



g